UA-93985459-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Delen via sociale media


Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

heemschuur De Stee

Zuringveld 1a

4847KS Teteringen

10 jaar heemschuur DE STEE

Gepost 2019/09/03

Uitnodiging

10 jaar Heemschuur de Stee

 

Op 5 september is het tien jaar geleden dat de Vlaamse schuur de Stee officieel werd geopend en de Vereniging Teterings Erfdeel haar erfgoederen een mooie uitstalling kon geven. De viering van dit heuglijk feit vindt plaats

op zondag 8 september van 12.00 – 17.00 uur.

Op deze dag zijn er voor groot en klein zowel binnen als buiten de heemschuur leuke attracties en vinden verschillende activiteiten plaats.

Zo kunt u luisteren naar enkele optredens van het bekende (dames) Koor van Toen uit Teteringen dat populaire Nederlandse, Engelse en Duitse liedjes ten gehore brengt.

Een continue schermvertoning van foto’s uit het rijke archief van de vereniging is zeer de moeite waard om te bekijken.

Ook op het buiten terrein zijn tal van activiteiten met o.a. door de vereniging Bredania tentoongestelde kleindieren (oud Hollandse kippenrassen als Barnevelder, Drentse Hoender) en konijnen als mede een pony met veulen.

Ook is inmiddels de geheel gerestaureerde oude hoefstal van de Teteringse smid Jansen op het buitenterrein in gebruik genomen, een mooi stukje ambacht uit het verleden.

Tussendoor zal de bekende Teteringse Troubadour Gerry Joosen, zich bewegend tussen de mensen door, zijn bekende Hollandse liedjes vertolken (meezingen verplicht!).

Koffie en thee met een versnapering worden u gratis aangeboden. Daarnaast zijn er diverse frisdranken verkrijgbaar voor € 1,00 en kunt u genieten van diverse hapjes.

Het bestuur nodigt u allen uit om deze middag bij de heemschuur aan het Zuringveld 1a in Teteringen mee te vieren. U bent meer dan welkom.