UA-93985459-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Delen via sociale media


Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

heemschuur De Stee

Zuringveld 1a

4847KS Teteringen

17 sept: Entre Nous en Jaap Oomen

Gepost 2017/09/05

Concert Senioren Orkest ‘Entre Nous’

Zondag 17 september geeft ‘Entre Nous’ voor leden van de Heemkundekring Teterings Erfdeel van 14.00-16.00 uur een concert in gemeenschapshuis ’t Web, Zuringveld 1 in Teteringen.

 

 

 

 

 

 Het orkest is voor Teteringenaren geen onbekende gezien de vele jaren dat deze enthousiaste musici in de wijde omgeving optreden. Het gevarieerde repertoire van Engelse wals naar tango, van een strakke mars naar muziek van de Beatles of filmmuziek geeft aan dat het orkest van alle markten thuis is. Dus wilt u een gezellige en muzikale middag beleven kom dan beslist luisteren naar ‘Entre Nous’.

Maar dat is nog niet alles!!!

Tijdens het concert zal een bekende uit ons midden voor een aangenaam tussendoortje zorgen. Een schooldirecteur, begaafd zanger en entertainer, die de actualiteit niet schuwt, gaat u op zijn eigen wijze een spiegel voorhouden.

Wie kent hem niet?? Natuurlijk onze
Jaap Oomen!!

De zaal van ’t Web is vanaf 13.30 uur open.

Maar als u iets vroeger van huis gaat, kunt u wellicht van tevoren ook nog even binnenlopen in heemschuur de Stee (geopend van 13.00-14.00 uur). Dan pakt u tevens daar weer een stukje leefomgeving uit eerdere tijden  mee. Kortom, u gaat een culturele middag tegemoet.